6 HETES MINDFULNESS TRÉNING - 6.HÉT - A TUDATOS JELENLÉT BEÉPÍTÉSE A MINDENNAPOKBA

photo-1485277374246-2ca8ca1e1ef9.jpeg

Milyen gyorsan elrepült ez a hat hét, amelyet arra is szántam, hogy megosszak veletek egy teljes mindfulness tréninget. Az elmúlt időszakban számos technikát megismerhetettetek, amelyek között biztosan van olyan, amelyik tetszik, amelyik hasznos számotokra, de olyan is biztos van, amelyre azt mondjátok, hogy na hát ez már azért sok. Nekem is van ilyen, sőt life coach tanulmányaim során számos olyan módszer volt, amire nemet mondtam. Viszont úgy vagyok vele, hogy ha 1-2 technikát elsajátít az ember és azt a mindennapjai részévé teszi, azzal már sokat tesz a lelkéért, magáért és a környezetéért is. Mert - ahogy a buddhisták is mondják - mi teremtjük meg a saját valóságunkat. Ennek függvényében pedig igaz, hogy ha rendben vagyunk saját magunkkal a világ is szebb arcát mutatja. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

Az utolsó hétere napszakokra bontva írtam le, hogy is lehet beépíteni könnyedén a mindfulness eszközöket a mindennapokba. Ezzel a tréningnek vége, ám a rovatnak nincs.

Jövök még módszerekkel, például mindfulness alapú gyerekneveléssel, vagy a kedvenc applikációimmal, amelyek segítik a relaxálást, meditálást, a lassítást és önmagunkra figyelést. Ha nem akartok lemaradni az aktualitásokról iratkozzatok fel a Total Package hírlevélre!!! (az oldalon fent jobb oldali hasábon találjátok meg a lehetőséget!)

tmp2.jpg

A TUDATOS JELENLÉT BEÉPÍTÉSE A MINDENNAPOKBA 

7:OO - állítsuk az ébresztőt 10 perccel korábbra, hogy legyen idő egy öt-tíz perces tudatos jelenlét gyakorlatra (a hathetes tréning gyakorlataiból bármelyikre) vagy ha nem jut erre idő, akkor a tusolást, vagy a fogmosást végezzük tudatosan

8:OO - ha van idő egy kávéra vagy teára tapasztaljuk meg az ízét, texturáját

9:OO-13:OO - között valamikor végezzünk el egy háromperces tudatos jelenlét gyakorlatot. Próbáljunk napi kétszer ilyet végezni. Újult erővel térhetünk vissza a munkába.

13:OO - ebédnél is tapasztaljuk meg az étel ízét, texturáját

16:OO - háromperces tudatos jelenlét gyakorlat

19:OO - mielőtt hazaérnénk végezzünk egy tudatos jelenlét gyakorlatot, figyeljünk hangokat pl. a metrón, vagy az utcán 

23:OO- egy háromperces tudatos jelenlét gyakorlat megkönnyíti az elalvást is. 

A TRÉNING KORÁBBI ANYAGAIÉRT KATTINTSATOK IDE 

 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr8513624226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása