VIDD HAZA A TAVASZ ILLATÁT!

pasztellcsokor.jpeg

Itt a február, már csak egy hónap a márciusig. A tavaszi virágcsokrok megjelenéséig viszont nem kell várnunk. Már ezen a héten becsempészhetjük általuk a színeket a lakásunkba. A hét végén a Wild Flower Bar és a Kiskertpiac is tavaszi ruhát ölt. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

KISKERTPIAC 

Közeledik a tavasz, a kiskertpiac is egyre zöldebb és virágosabb, februári eseménye pedig igazán különleges lesz!. :) zöld szerelem vasárnapon a kiállítók, árusok termékeiket „szerelemmel fűszerezve” kínálják.

kiskertpiac_februa_r006_2_1.jpg

A hangulatos közösségi eseményen a kiskertpiac árusai mellett természetközeli élményű esküvők világát hozzák közelebb a résztvevő virágkötők, dekoratőrök, és persze lesznek csodás tavaszi termelői vágott virágok is közvetlenül a kertészetből! A belépés ingyenes, jöhet a kutyus is! 

Mi ott leszünk, 2018. február 11-én vasárnap 1O.OO-16.OO között az Anker't-ben (VI. ker Paulay Ede u. 33)  

doc_2086.jpg

fotók: Kiskertpiac 

WILD FLOWER BAR 

A Vitkovics Mihály utcában található Slow Lifestyle Floral Stúdió is készül a Valentin napra. Bár a tulajdonos lányok, Kata és Mimi szerint február 14-e csak egy nap a sok közül, de abban biztosak, hogy virágcsokorral kedveskedni a szerelmünknek, szerettünknek minden nap menő, így Valentin napkor is. A Wild Flower Bar abban hisz (én is :) ), hogy őszinte, természetes és hazai virágszépségekkel érdemes meglepetést okozni. 
sargamimozacsokor.jpeg
Fotó: Jágity Fanni Fotográfus

 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

kata_alairas_kep_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr6713628520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása