BALATON, MINT ÉLETÉRZÉS

borito.jpg

Amikor leérsz a partra és meglátod a vizet, amikor beleszagolsz a levegőbe és a bőrödön érzed a Napot, amikor fellépsz a hajóra, amikor beindítod a motort, majd felhúzod a vitorlát, amikor a szél belekap és szinte repít, amikor látod a fény csillanását a vízen, a felhőket és az eget, amikor intesz a melletted elhaladóknak... vagy, amikor csak nézed a tájat, aztán újra és újra  behunyod a szemed és a természet nyugalma szétárad... A vitorlázás nekünk az egyik balatoni életérzés. És bár Füreden van egy vitorlás, amit rendszeresen használunk, ezen a hétvégén mégis inkább Siófokra utaztunk, hogy a barátainkkal hajózzunk ki valahova a Balaton kellős közepére és érezzük mindazt a rengeteg és talán még több jót, amelyeket felsoroltam. Barna fotózott, az ő képeit láthatjátok a postban. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT

img_1782.jpg

balaton1.jpg

img_1745.jpgbalaton2.jpg

img_1764.jpg

img_1819.jpg

balaton3.jpg

img_1744.jpg

img_1773.jpg

img_1846.jpg

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT

kata_barna_alairas_kep_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr9212636925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása