NÉZZ FEL, HOGY LÁSD BUDÁT ÉS PESTET!
A főváros egy biciklis fotós kameráján keresztül

bp2.jpg

Úgy képzelem, hogy Budapest egy régi, néhol ütött kopott de gyönyörű doboz, telis-tele csodálatos dolgokkal. Ha kinyitod látsz egy csomó kacatot is, de azért többségében igazi régi kincseket rejt. Nekem ez az egyik legszebb város a Földön. Imádom a belvárost, a nyolcadik kerület Palotanegyed részéért lelkesedem, Újlipótvárosba beleszerettem és most már Buda felé is eléggé nyitott vagyok, Barna pedig Budát szereti jobban, ott érzi igazán otthon magát. Bár különböző épületekért, néha különböző városrészekért lelkesedünk, abban egyetértünk, hogy ha részleteiben szeretnénk látni a várost, ahhoz első lépésként elég például felfelé nézni. Barna, Buda és Pest illetve, Pest és Buda közötti ingázásai során pattant le a bringájáról és fotózott többnyire az ég felé, hogy itt a blogon mutassa meg a város azon részeit, amelyek gyönyörűek, de nem esnek bele mindig a látószögünkbe.  

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT

img_2763.jpg

img_2754.jpg

img_2755.jpg

img_2762.jpg

img_2758.jpg

img_2753.jpg

img_2759.jpg

img_2626.jpg

img_2608.jpg

img_2617.jpg

img_2610.jpg

img_2614.jpg

img_2624.jpg

img_2619.jpg

img_2643.jpg

img_2756.jpg

img_2605.jpg

img_2609.jpg

img_2588.jpg

A BUDAPESTRŐL SZÓLÓ SOROZAT BARNA FOTÓIVAL HAMAROSAN FOLYTATÓDIK 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT 

Fotók: Horváth Barna 

kata_barna_alairas_kep_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr2912755370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása