BARÁTSÁGOS FEBRUÁR - HALLOTTÁL MÁR A BUDDHISTA BOLDOGSÁG NAPTÁRRÓL?

buddha-india-mind-prayer-161170.jpeg

Van egy nagyon elgondolkoztató mondás. Így szól: az emberek elfelejtik pontosan mit tettél és mit mondtál. De azt nem felejtik el, hogyan érezték magukat a társaságodban. Nyilván ha valaki nagyon megbánt, vagy nagyon szépeket mond, azokra a szavakra mondatokra sokáig, akár örökre is emlékszünk, de általánosságban nagyon is igaz a fenti Maya Angelou gondolat, ami a 2018-as buddhista boldogság naptár februári oldalán is szerepel. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

boldogsag_naptar_februar.jpg

Nemrég találtam ezt a havi és napi bontású, amolyan buddhista tanácsokat osztogató naptárt, amely segít abban, hogy Te is és általad a környezeted is jól érezze magát. Lehet, hogy valakinek a mindennapi jótancsok, jócselekedetek erőltetettnek hathatnak. De erre azt mondom, hogy ebből sem kötelező mindent beépíteni a napokba, de szerintem érdemes kipróbálni és megfigyelni, megtapasztalni mi is történik általuk pontosan. 

A buddhizmus, a mindfulness a meditáció évek óta része az életemnek. Régóta figyelek magamra, hogy milyen cselekedetek milyen hatást váltanak ki. Ez a naptár pedig azért is tetszik annyira, mert olyan gyakorlatokra építi a tanácsait, mint a hála adásának fontossága, a pozitív gondolkodás, vagy az elcsendesedés, a magunkra figyelés. Így van benne pszichológia, buddhizmus és mindfulness is, amely tudatos blogunknak folyamatos témája. 

forrás: http://www.buddhafm.hu/blog/boldogsag-naptar-2018-baratsagos-februar

 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

kata_alairas_kep_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr1413628640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com