A LUXUSHOTELEKEN TÚL... ÉPÜLETEK A NYUGALOM SZIGETÉN
ONLINE FOTÓKIÁLLÍTÁS HORVÁTH BARNABÁS KÉPEIBŐL

img_4189.jpg

A nyugalom szigete. A helyiek így is nevezik az Atlanti-óceánban elhelyezkedő Kanári-szigetek egyikét Fuerteventurát. Amerre a szem ellát homok. És hegyek, amelyek a sivatagok miatt néhol hatalmasnak tűnnek, pedig a legmagasabb pontja nincs is 1000 méter. Épp egy éve utaztunk ide és a hely nem csak természeti csodái, lenyűgöző óceán partjai és aprósága miatt izgalmas, hanem azért is, mert itt a nagy kopárságban, a homok, a kövek és a víz által elszeparálva élnek az emberek. Itt lassúság van, itt nyugalom van, itt folyamatosan hallod a szelet, a hullámokat, nézed a vizet és feltöltődsz. 

img_4252_1.jpg

A 120 ezer fős sziget körülbelül 3 millió turistát szolgál ki évente. A helyiek célja a minőségi turizmus fejlesztése (végre!), ezért nem is tervezik a szállodai kapacitás bővítését. Szeretnék megtartani a sziget csendes, nyugodt jellegét, úgy olvastam új építési engedélyeket már nem is adnak ki szállodákra. Utazásaim során mindig törekedtem arra, hogy ugyanoda ne menjek vissza, hiszen olyan sok hely van a világon, amit fel lehet fedezni. Most is így gondolom, de Fuertére bármikor visszamennék, ha kitalálnám jól magam, teljesen független tudnék lenni, akár ki is költöznék. Egy időre biztosan. De nézzük, a helyiek hogyan is rendezkedtek itt be? Hogy élnek egy bioszféra-rezervátum kellős közepén?

Amit ebben a postban láthatsz HORVÁTH BARNABÁS online "fotókiállítása", amely a spanyol sziget épületeire koncentrál. Megmutatja mi van a luxushoteleken túl, bevezet annak a világnak az épületei közé, ahol a helyiek a mindennapjaikat élik.  

KÖVESD BARNÁT AZ INSTAGRAMON ITT

img_3847.jpg

img_3697.jpg

img_4083.jpg

img_3801.jpg

img_4233.jpg

img_3906.jpg

img_3912.jpg

img_3958.jpg

img_3861.jpg

img_4319.jpg

img_4321.jpg

img_4322.jpg

img_3859.jpg

img_3850.jpg

img_3883.jpg

img_3899.jpg

img_3906.jpg

img_4088.jpg

img_3899_1.jpg

img_4324_1.jpg

img_4338.jpg

A TOTAL PACKAGE MEGTALÁLHATÓ A FACEBOOKON ÉS AZ INSTAGRAMON IS ITT

NÉZZ MEG EGY KORÁBBI POSTOT FUERTEVENTURA ÓCEÁNPARTJAIRÓL, SZINTÉN HORVÁTH BARNABÁS FOTÓIVAL ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr7914565254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com