JÓGATÁSKA A DESIGNER DARABOK KEDVELŐINEK
Nézd meg a Lilla Sellei bags legújabb kollekcióját

jogataska_3in1_dzsungel_2.jpg

Az oversize (mami) övtáskájáról és variálható hátizsákjáról ismert Lilla Sellei Bags új konstrukcióval lepte meg a jógázás és a sport szerelmeseit. Az új modell egy olyan táska, amely kifejezetten sportra illetve jógára terveztek: az elején két heveder található, amelyekkel könnyedén rögzíthetünk egy matracot, egy jógamatracot vagy akár egy plédet, egy törölközőt. 

jogataska_3in1_bordo_v2_2.jpg

ok_dsc7212.jpg

3in1 jógatáska

Ahogyan a neve is mutatja, ebben az esetben három funkció ötvöződik a táskában: válltáska, kézitáska és keresztbe vethető táska. Ez a táska szinte pont ugyanolyan, mint a márka variálható válltáskája, azzal a különbséggel, hogy a külső, elülső zseb helyett a matractartó pántokkal szerelték fel.

Belül egy sima kis zseb, valamint egy kipatentolható, cipzáros neszeszer rejtőzik. Ez utóbbi belül zseb, kipanetolva a táskából pedig akár különálló koktéltáskaként/neszeszerként is hordható. Belsejébe felül egy madzaggal összehúzható rész található, ezzel zárható le a táska szája, vagy ezt kihajtva igény szerint bővíthető az űrtartalma.

A táskák számos színben és mintában elérhető, mindegyik vízlepergetős anyagból készült, hogy könnyen tisztítható legyen, és bírja az időjárás viszontagságait.

jogataska_3in1_barnas_v2_3_2.JPG

jogataska_3in1_barnas_v2_2.jpg

jogataska_3in1_barnas_v2_4.jpg

 

A TOTAL PACKAGE MEGTALÁLHATÓ A FACEBOOKON ÉS AZ INSTAGRAMON IS ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr6214568304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása