A TUDATOS TERMÉSZETJÁRÁSSAL CSAK JÓT TEHETSZ MAGADNAK

unnamed_1.jpg

Tanulmányok sora igazolja, hogy a természetben töltött idő a testnek és a léleknek is jót tesz, mondhatjuk úgy is, hogy egészségügyi haszna van. Szinte evidenciának tűnik ez a mondat, de ettől függetlenül az ausztráliai Queenslandi Egyetem kutatott a témában. Hónapokon keresztül elemezték, hogy a gyakorlatban mit tesz a testtel és a lélekkel az, ha valaki sokat van a szabad ég alatt. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT

img_1790.JPG

Az egyetemen pontosan azt analizálták mennyit is érdemes a városlakóknak a természetben tölteniük ahhoz, hogy javíthassák egészségügyi állapotukat és ezzel kapcsolatos kilátásaikat. Brisbane több mint 1500 felnőtt lakója körében végezték a kutatást és megállapították, hogy kisebb a magas vérnyomás és a depresszió valószínűsége azoknál, akik hetente legalább egyszer fél órát a természetben töltenek és ott lazítanak. 

TUDJ MEG TÖBBET A TOTAL PACKAGE BLOGRÓL ITT

img_1829.JPG

img_1830.JPG

img_1672_2.JPG

Mi hétvégére mindig tudatosan tervezünk, általában nem maradunk a városban és még ha csak egy napra vagy egy délutánra is tudunk kimozdulni, akkor is megyünk. De gyakori az is, hogy egy teljesen átlagos hétköznap este felmegyünk a Normafára, vagy a Gellért hegyre és ott beszélgetjük bele magunkat az estébe. 

Ti mennyi időt töltötök hetente a természetben? 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITTkata_alairas_kep.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr3312640757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása