ORGANIC LIGHTS, HORVÁTH BARNABÁS FALÁMPÁI
Uszadékfából készült egyedi lámpák

b0001819.jpg

Ezeknek a fáknak történetük van. Bár, azt nem tudni pontosan, hogy honnan is indultak, azt viszont igen, hogy a Dunán úszva érkeztek, majd vetődtek partra a Dunakanyarban. Egytől egyig a természet formálta őket. A víz áztatta, a Nap szárította, a szél csiszolta és alkotta olyanná amilyenek, hogy aztán néhány darab belőlük az emberi kéz segítségével újrahasznosulhasson és új életre keljen.

b0001802.jpg

Horváth Barnabás - Barna -  ötlete alapján születtek meg ezek a modern, állítható fényerejű, enerigatakarékos lámpák, amelyek a led technológiának köszönhetően meleg, természetes fényt adnak a belterekbe visszahozva a természetet a városi létbe. Mindegyik darab egyedi, számozott, kézzel készült a Duna-parti házunkban. Szóval amiatt, hogy Barna csinálta őket ezért saját design, kicsit Total Package design is. :)

A lámpák amúgy és természetesen megvásárolhatóak. :) További információ a post alján elhelyezett termékkatalógusban látható, vagy Barna instagram oldalán, illetve a totalpackage.email@gmail.com címen, de az Ylka design stúdióban meg is nézheti őket az, akinek felkeltették az érdeklődését. 

b0001806.jpg

b0001820ok.jpg

b0001825.jpg

b0001830.jpg

 fotók: Horváth Barnabás - hbphoto.hu 

 A LÁMPÁK ÁRAIT A WWW.HBPHOTO.HU OLDALON LÁTHATOD

 HA VAN KEDVED KÖVESS  INSTAGRAMON VAGY  FACEBOOKON

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr114354765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása