TÖBB MINT 111 000 LÉPÉS A TISZA-TÓ KÖRÜL

csapat.jpgHétvégén került megrendezésre az első UTT111 futóverseny a Tisza-tónál. Most párosban, Gábor barátommal vágtunk neki a fejenként 55 km-es távnak. Készültünk rá hétvégéken 30 km-es futasokkal, de csak a verseny közben érzi igazán az ember hogy sikerült a ráhangolódás. Kaptunk is hideget-meleget, mivel a délelőtt a folyamatosan melegedő időjárásban izzadtunk, kora délutántól pedig heves zivatarokban és jégesőben is volt rendesen részünk, szóval mondhatjuk, hogy voltak küzdelmes szakaszai az amúgy is megterhelő 111 km-nek. De hogy mit is ad egy ilyen verseny és hogy hat a futóra ez a táv fizikailag és pszichésen erre is kitérek a bejegyzésben. 

TUDJ MEG TÖBBET A TOTAL PACKAGE BLOGRÓL ITT

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON BARNÁT ITT

img_2005.jpgValamennyivel 9 óra után rajtoltunk, a futást Gábor kezdte és én fejeztem be. Este 7-kor értem be a célba. Összesen majdnem 10 órán keresztül futottunk. Egy-egy szakaszon pedig Gábor kisiskolás lánya Kamilla és fia Ábel kísért minket, a sofőr pedig Kata volt, így állt összes a teljes csapat.

img_2006.jpgimg_2012.jpg

img_2021.jpg

img_1455_1.jpg

img_2020.jpg

A gyerekek derakasan tűrték, hogy gyakorlatilag kétszer teljesen eláztak és mi is mindketten jól bírjuk a terhelést, de a délelőtti darázscsípéssel a szemem alatt, illetve a sokadik elázás után, már kezdtünk fáradni. A legnehezebb szakasznak a befutót éltem meg, és nem a táv miatt, hanem mert teljesen elázva, fáradt és kőkeményre merevedett izmokkal kellett az utolsó 14 kilométeremet elkezdeni.

img_1458.jpg

img_2015.jpg

img_2009.jpg

img_2018.jpg

img_2016_1.jpg

img_2027.jpgDe hogy mégis mi hajtott minket? Valószínű hogy a csapatszellem, a rutin, es az elszántság, hogy egy jó idővel zárjuk a napot. A 10 órás időeredményünk a férfi páros 5. helyezését hozta meg, amire nagyon büszkék vagyunk. A szervezők ismét egy remek versenyt hívtak életre, profi szervezéssel, egy-két apró de orvosolható bakin kívül minden tökéletesen adott volt egy felejthetetlen élményhez.

 

img_2033_1.jpg

img_2034_1.jpgimg_2035.jpgimg_2032_1.jpgÉs hogy mit ad egy ilyen típusú futóverseny? 

1. Egy ilyen hosszú távnak a lefutása mindig egyenlő a komfortzónából való kilépéssel 

2. Ilyenkor a határaimat feszegetem, amely egy önismereti tréninggel is felér 

3. Egy ilyen távnak a teljesítése igazi önbizalomdopping

4. Egy futóverseny mindig közösségi élmény 

5. Sokat ad nekem is, de úgy érzem, hogy másokkal szemben is sokkal nyitottabb és empatikusabb vagyok 

Ezeknél a futóversenyeknél nem csak a fizikai és pszichikai megmérettetés a vonzó, hanem az is, hogy ilyenkor az ország egy-egy területét is jobban megismerheti az ember. A csapattal másnap körül is néztünk a környéken és persze fotózam is, így hamarosan azt is megmutatjuk, hogy mit is érdemes megnézni, ha a Tisza-tó környékén jártok. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON BARNÁT ITT

barna_alairas_kep.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr512672919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása