HELYEK, AMIKET SZERETÜNK
Budapest legkisebb kávézója - COFFEE STAND Gutenberg

3346cf87-1c5a-4b9c-978d-f498e7dac77a.JPG

Saccra úgy 4-5 négyzetméter lehet, vagy kisebb. Palotanegyedben, a Gutenberg téren van. Mi az? Budapest legkissebb újhullámos kávézója a Coffee Stand Guttenberg. Hétvégén teszteltük, mert mindketten nagyon szeretjük a jó kávékat és az új helyeket is. Nézzétek meg Ti is!

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

A szokásos lattét és laktózmentes lattét kértük, elvitelre mert csak úgy lehet. De a hely méreteiből kiindulva máshogy nem is volna rá mód. Mi délután voltunk, de ha valaki reggel megy, péksütit is kérhet. Akár menüben is. Érdekesség még, hogy az itt pörkölt kávékat magyar kéz ápolja Costa Ricán. Hogy hogyan? A szemeket Szekszárdról rendelik, Tóth Sándor baristabajnoktól, akinek van egy kávéföldje Közép-Amerikában. :) A kávé mellett pedig forró csoki, vagy juice is kapható. Érdemes kipróbálni. Jaaa és ha itt iszol hűségkártyát adnak ajándékba, 10 kávé után pedig a vendégük vagy. 

8a2a2fd3-1bb3-4d61-b30b-c111f9fde21a.JPG

Nagyon szeretem a kávét, de amióta kisbabát várok, eleinte azért mert egyáltalán nem kívántam, most pedig már a koffein miatt csökkentettem a mennyiségét (bár azt az adagot amit terhesség alatt nem ajánlanak soha nem ittam meg egy nap alatt). Továbbá nagyon finnyás vagyok/lettem (rossz nem kell, mondjuk ez Barnára is igaz) itthon pedig csak növényi alapú bio koffeinmentes macikávét iszom. Ezért hetente néhányszor iszunk valahol egy finom feketét. Leginkább olyan kávézóban, ahol tényleg nagyon minőségi a kávé. Nos, ez a hely ilyen. Mi nagyon ajánljuk!

b90d3626-2587-4c97-b966-ca91cb2daa88.JPG

3166ae9d-8b95-47b7-8e7a-feb8f810e6c1.JPG

Coffee Stand Gutenberg

8. kerület, Békési u. 1. 

H-P 7:3o-17:oo, SZO: 9:3o-17:3o V: 9:3o-16:3o

 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

üdv, és jó kávézást kívánunk: Kata, Barna 

kata_barna_alairas_kep_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr1713555251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása