TAVASZI ÉLETMÓDFESZTIVÁL BUDAPESTEN
A Római partra jön az Everness

c616c387-7f33-4cad-bc4b-1324286b6f6f.JPG

Pont a minap gondoltam rá, hogy azért is szuper, hogy itt a napsütés és a meleg, mert így vissza lehet térni a természetbe jógázni, valamint jönnek az ilyen jellegű szabadtéri programok is. És nagyon jól ráéreztem a dologra, ugyanis jövő héten már lehet is hangolódni. Mégpedig a Római parton, ahol egynapos fesztivállal indítja a tavaszt az Everness. 

ÉLETMÓD TANÁCSOKÉRT, TUDATOS JELENLÉTÉRT KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ! 

Tudatosság, feltöltődés, közösség. Ez három szóban az Everness fesztivál, amely a nyári balatonparti rendezvények előtt április 28-án Budapesten is várja az önismeret iránt érdeklődöket. 

everness-fesztival-2017-5--744.jpg

Koncertek, előadások, workshopok, gyerekfoglalkozások, tánc- és mozgásprogramok szerepelnek a budapesti Everness Kikelet kínálatában. 

Lesz szó a többi közt jógáról, testudatról, tudatos életvitelről, vegánságról. A látogatók a családállítás módszerével fejlődhetnek. Fellép például Soma Mamagésa életszemléleti előadó, este pedig a Bajdázó zenekar ad ambient folk koncertet. 

unnamed_1_1.jpg

A szervezők régi vágya valósul meg azzal, hogy a Római partra is elhozták az Everness hangulatát. A víz és a zöld növényzet találkozásánál végre Budapesten is rábukkantunk egy olyan helyre, ahol az önismeret iránt érdeklődő, szórakozni vágyó emberek összejöhetnek, közösséget alkothatnak, közben pedig részt vehetnek testet-lelket emelő programokon.
 
A szervezők javasolják, hogy aki tud, érkezzen BKV hajóval és már élvezze a rendezvényre vezető utat is – a hajóállomás 30 méterre fekszik a fesztiválhelyszíntől.
 
Everness Kikelet helyszín és időpont– 

2018. április 28.,

Dunakavics Bowling Klub Óbuda, Római part, 1031 Nánási út 67.

 

 ÉLETMÓD TANÁCSOKÉRT, TUDATOS JELENLÉTÉRT KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr6913847294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása