ILYEN VOLT A BUDAPESTI EVERNESS KIKELET FESZTIVÁL

img_4459.JPG

Bár a rendezvény az Everness Kikelet nevet kapta, az áprilisi nyárban talán még többen jöttek el és hallgatták meg az egész napos előadásokat a Római parton, mintha csak tavasz lett volna. Az Everness életmódról, tudatosságról és jógáról szóló fesztivál sok mindenkinek ismerős lehet, a Kikeletet viszont idén először rendezték meg. Ez úgymond a nagy balatoni életmód fesztiválnak, mini, budapesti változata. Az egész napos programon előadók váltották egymást, akik különböző témákban - mint a tudatosság, spiritualitás, jóga, és meditáció - beszéltek. A fotón a távolban éppen Soma Mamagésa látható, ő a hitrendszekről adott elő. A rendezvényen voltak workshopok is, a hangulat pedig nagyon barátságos és nyugodt volt. Valószínű a június 20-25 között tartandó balatoni fesztiáválon is hasonlóan lehet majd fejlődni és chillezni is, mint itt. Barna készített néhány képet, hogy meghozzuk a kedveteket a tudatos fejlődéshez. 

KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ!

img_4542.jpg

 img_4531.jpg

img_4533.jpg

img_4530.jpg

img_4540.jpg

img_4539.jpg 

fotók: hbphoto.hu  

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr5113878162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása