FRANCIA ORGANIKUS SZÉPSÉGÁPOLÁS

borito12.jpg

Barnával mindketten nagyon figyelünk arra, hogy mit kenünk a bőrünkre, próbálunk ebben is tudatosak lenni. Leginkább vegán, bio, és természetes alapanyagokból, állatkísérlet mentes termékeket vásárolunk. És szeretjük azt is, hogy ha nem kell ezeket a kozmetikumokat feltétlenül megrendelni, vagy a világ végéig elmenni értük, hanem akár egy nagyobb üzletben is megvásárolhatjuk. Éppen ezért is nagyon örültünk, amikor megismerhettük és tesztelhettük a legújabb francia organikus kozmetikumokat a Cosmia termékeit, amelyek bármely meglepő is, egy multinak az Auchannak a polcairól vásárolhatóak meg és vihetőek haza a fürdőszobánkba. De persze jöhetnek a bőröndünkbe is, hiszen az utazások során is nagyon praktikusak. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT

img_2455.jpg

organikus.jpgimg_2470.jpg

img_2460.jpg

A COSMIA COLLECTIONS TERMÉKCSALÁDRÓL ITT OLVASHATTOK BŐVEBBEN 

Mi a fotókon látható összes terméket teszteltük, az argán olajos hajpakolásért és a testápolóért én kifejezetten odáig vagyok és már az első használatnál tudtam, hogy megtaláltam az új természetes összetevőjű testápolómat. A márkának külön férfi kozmetikumai és smink termékei is vannak, amelyek között szintén megtalálhatóak az organikusak. 

hbph6122.jpg

img_2454.jpg

hbph5819.jpg

fotók: Horváth Barna 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT , BARNÁT ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr4112694785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása