HUMANS OF CONSCIOUSNESS
Történetek tudatosságról

gazdag_do_ri_5.jpg

Így fog kinézni az új rovatom a HUMANS OF CONSCIOUSNESS borítóképe. Persze nem én fogok rajta szerepelni, hanem mindig az aktuális interjúalanyom fotója és néhány adat róla előljáróban. De mi is ez az egész? A Humans of Consciousness az új, idén induló rovatom, ami olyan emberekről mesél, akiknek az életük valamely területén fontos a tudatosság. De kérlek ne olyanokra gondoljatok, akik folyamatosan motiválni akaró színes hátteres üzenetekkel próbálnak hatni. Inkább olyanokra, akik a mindennapjaikba akár pici, akár nagyobb mértékben, de beleviszik a tudatosságot. Nemtől, vallástól, politikai  hovatartozástól, mindentől függetlenül. Két dolog számít: ki hogyan és miért lépett egy tudatosabb útra. 


Erre a rovatra projektként tekintek, amely láttat, amely segít érdekes személyeket bemutatni, amely segít közösséget teremteni, amely segít… tudatosabbnak lenni és nekem olyan újságírónak lenni, aki fontos dolgokról mesélhet az olvasóinak.

A rovat 5 kérdésből áll, 3 mindig ugyanaz, 2 pedig személyes, az adott szereplőtől függően.

A három kérdés, amelyek mindig ismétlődnek  a következők:

Mit jelent számodra tudatosnak lenni?

Mihez segített hozzá leginkább az, hogy tudatos vagy?

Mi volt életedben a legnagyobb küzdelem?


Azért találtam így ki, mert ugyanazok a kérdések nagyon érdekessé tehetik a különböző történeteket. Kiderül, ki mit gondol ugyanarról a dologról. 


A rovat 2019.01.08-án indul, a blogra kattintva, vagy az instagramon és a facebookon is láthatjátok kivel is kezdődik majd a Humans of Consciousness!

Ha szerepelnétek a rovatban, vagy van ötletetek, kivel is lehetne tudatosságról beszélgetni írjátok meg a totalpackage.email@gmail.com címre. 

A TOTAL PACKAGE OTT VAN A FACEBOOKON ÉS AZ INSTAGRAMON IS! KÖVESSETEK! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr1214545602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása