SLOW SUMMER - ITT A PRINTA NYÁRI ÉLETSZEMLÉLETE
Lehetsz stílusosan is környezettudatos

img_7668.jpg

Életszemlélet. Direkt használom ezt a szót a kollekció helyett, mert amit a Printa showroomban meg lehet nézni és vásárolni, az nem csak arról szól, hogy valami szép-e, jól áll-e rajtunk, netalán különleges. Hanem inkább arról, hogy a divat és a menő cuccok lehetnek egy felfogás szerves részei is. Mégpedig a környezettudatosságé. 

KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ!

img_7666.JPG

Majoros Zitáról a Printa tulajdonosáról és tervezőjéről már olvashattatok ITT a blogon. A Fashion Revolution hetén meg is mutattam a teljes nyári kollekciót és írtam arról is miért is szeretem annyira Zita kreativitását. A múlt héten viszont hivatalosan is bemutatták a nyárra szánt darabokat. Így pedig tájékozódhatunk arról, hogy hogyan is lehet nyáron is környezettudatosan, mégis stílusosan élni.

img_7723.JPG

img_7729.JPG

img_7728.JPG

A kollekcióban zero waste nő és férfi darabok is megtalálhatók, ezek mind környezetkímélő anyagokból készültek, de több natúr juttából készült táska és hátizsák is alkotoeleme a szettnek, ezek mellett pedig sok gyékényes kalapot, táskát, papucsot, fém szívószálat, bambusz kávéstermoszt és egy csomó mást is be lehet szerezni, hogy tudatosan vághassunk bele a nyári hónapokba. Barna készített néhány képet, de érdemes a Printába is betérni és élőben körülnézni.  img_7727_1.JPG

img_7667.JPG

img_7724.JPG

img_7726.JPG 

 fotók: hbphoto.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr3813914860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása