KEZDD A TAVASZI MEGÚJULÁST A NÖVÉNYEIDDEL!
Zero Waste kaspók a zöldeknek!

screen_shot_2018-02-26_at_18_48_25.pngMár az év eleje óta tréningezem magam arra, hogy mindenből, de mindenből próbáljak egyszerűt, környezetkímélőt, azaz természeteset venni vagy készíteni. Hogy ne dobjam ki a dolgokat (bár ezt eddig sem tettem, inkább adományboltba vittem) hanem amit csak tudok alakítsak át, legyen az re- vagy upcycling. Nem csak magam, vagy a környezetvédelm miatt fontos ez a magatartás, hanem mert születendő kislányomnak is szeretnék egy tudatos életszemléletet átadni. Nagy lakásfelújításban vagyunk és lomtalanításban voltunk a hétvégén, úgyhogy előkerült néhány jól hasznosítható anyag is, amelyeket úgy döntöttem, hogy a virágaink csinosítására használok fel. Jön a tavasz, a megújulást a növénykékkel kezdem. Mutatom hogyan. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK A FACEBOOKON  ITT 

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

screen_shot_2018-02-27_at_12_04_10.png

Gondoltátok volna, hogy egy-egy anyagvég, vagy konyharuha is jó lehet kaspónak? Én most az előbbit választottam, mégpedig egy durvább lenvásznat. Ezt szabtam kaspó méretűre és vontbam be vele az egyik növényem cserepét.  screen_shot_2018-02-27_at_12_08_58.png

screen_shot_2018-02-27_at_12_09_57.png

De a pakolás, lomtatalanítás során találtunk egy régi kosarat ezt is felhasználtam és az egyik papírzacskó, amibe  a kenyeret vettük sem a szelektívbe került, hanem a kaktuszra :)

screen_shot_2018-02-27_at_12_16_16.png

Szeretem, hogy a lakásban is kezd minden átalakulni, letisztulttá és természetessé válni. Tavasszal több ilyen projektet is tervezek. Februárban kezdtem a zero waste challenget, amelyre nem is olyan könnyű az átállás. Bár, a kaspók effajta csinosítása is abszolút zero waste vonal. Ennek nagyon örülök. Hamarosan leírom ezzel kapcsolatban is a tapasztalataimat. 

screen_shot_2018-02-27_at_12_18_44.png

Próbáljátok ki Ti is, ha gondoljátok akkor pedig fotózzátok le az instagramon #totalzerowastepackage hashtaggel lássátok el a képet, így közösségként inspirálódhatunk egymásból. 

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK A FACEBOOKON  ITT 

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

DE VAN BLOGLOVIN IS ITT

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr4613700606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása