CÉKLÁS SMOOTHIE REGGELIRE

pexels-photo-674689.jpeg

Smoothiet inni reggelire vagy a reggeli mellé az egyik legjobb dolog. És nem csak kismamáknak :) Ezeknek az egészséges zöldség/gyümölcs vagy vegyes turmixoknak a fogyasztása nyár óta része a mindennapi rutinunknak. Olyan lett ez mint a fogmosás. Elmaradhatatlan.

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

Hogy miért? Mert egészséges, finom és tele van vitaminnal. Olyannyira jót tesz, hogy nekem egy hónap alatt rendbe tette a vitaminhiányom. Kismamaként rendszeresen kell járnom vérvételre, így eléggé képben vagyok, mely értékeim jók és miből van kevesebb a testemben. Vashiányos voltam a babavárás elején, "gyógyírként" ekkor kezdtünk el céklát tenni a smoothieba. Egy hónap alatt a vas normalizálódott a szervezetemben, úgy hogy a kismama vitamin mellett nem szedtem külön vastablettát.

Egyébként a turmixainkat nem bonyolítjuk túl, de folyamatosan teszteljük az ízeket. Ez például egy céklás, banános, almás, citromos, gyömbéres stb... ital lett (a post végén jön a recept) elképesztő színnel, ami az íz mellett külön jó hangulatot ad a téli szürke reggeleknek.

Az instagramomon egyébként (nem minden reggel természetesen), de többször postoltam már smoothie-s fotót, a többi közt ezt is, amelynek a receptje nagyon egyszerű. Néhány sorban elfér. Próbáljátok ki, jól jön ilyenkor a vitaminpótlás mindenkinek. (viszont fontos, hogy ha gyümölcsöset csináltok ne azzal indítsátok a napot, egyetek valamit mondjuk egy pirítóst és utána jöhet a turmix. Azért elég sok fruktóz van benne, cukorral indítani minden egyes reggelt pedig nem a legjobb ötlet) 

HOZZÁVALÓK 2X3 DECIHEZ 

negyed cékla

egy banán

negyed alma 

fél narancs 

fél citrom

gyömbér ízlés szerint 

kiwi 

Ajánljuk, hogy banán és citrom, vagy valami édes és savanyú mindig legyen az összetevők között, mert úgy igazán finom. Nálunk például a citrom egyikből sem hiányozhat! 

Egészségetekre! :)

Kata

NE MARADJATOK LE SEMMI ÚJDONSÁGRÓL, KÖVESSETEK MINKET A FACEBOOKON IS ITT

VAGY AZ INSTAGRAMON KATÁT ITT, BARNÁT ITT

kata_alairas_kep_1.png 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr3913621788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása