LÉGY JELEN A MINDENNAPJAIDBAN!
Napindító mindfulness gyakorlatok

tumblr_p6w6bn7b2n1qbhsq9o1_540.jpg

Többen kérdeztétek tőlem facebook üzenetben vagy emailben, hogyan tudok ennyire csak a jelenben lenni. Erre a kérdésre pedig a válaszom az, hogy nem vagyok mindig mindenben a jelenben én sem. Sőt fontosnak tartom, hogy legyenek célok és azt is, hogy a múltban lévő akár fájdalmas dolgokat se töröljük teljesen, mert általuk fejlődhetünk. Viszont ha rápörgetem magam valamire - erre hajlamos vagyok - ha valami lelkileg nehéz, vagy éppen stresszesebbek a mindennapok, akkor a mindfulness technikák nagyon is segítenek. A módszer több szempontból is hasznos lehet - erről korábban ITT olvashattatok - nem igényel túlzottan sok időt, szóval elfoglaltaknak is megfelelő. Egyensúlyba hoz. 

ÉLETMÓD TANÁCSOKÉRT, TUDATOS JELENLÉTÉRT KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ! 

Van néhány reggeli úgymond napindító gyakorlat, amelyek közül elég csak néhányat kiválasztani és tesztelni, hogy tudd melyik milyen hatással van rád. 

3584c150-f080-4314-aec4-2e5c7a431e7f.JPG

A mindfulnesst már a zuhany alatt alkalmazhatod! Add át magad a testedet elborító víz érzetének, ha zaklatott vagy képzeld el, hogy a víz elmossa minden gondodat. 

Ha otthon reggelizel - ha nem - az ételt lassan fogyaszd el, közben ne nyomkodd a telefonod, ne szóljon a tévé. Figyelj és élvezd ki az ízeket! 

Ha lehet ne kapkodj - inkább kelj fel előbb -, mosolyogj rá egy pillanatra a tükörképedre és így indulj el dolgozni.

(Amúgy a mosolygás a tükörképre régi módszer már, számos helyen lehetett erről korábban is olvasni. Én először ezen mosolyogtam, hogy mosolyogjak rá magamra... de aztán amikor csinálom, mindig eszembe juttatja azt is, hogy az emberek többsége milyen szomorú arccal teszi a dolgát nap nap után és mennyivel könnyebb minden, ha nem feszülünk be, hanem inkább próbálunk mosolyogni. Sokszor nehéz, de ha nincs nagy dráma akkor érdemes kipróbálni.) 

ÉLETMÓD TANÁCSOKÉRT, TUDATOS JELENLÉTÉRT KÖVESS A FACEBOOKON, AZ INSTÁN VAGY CSATLAKOZZ A MINDFULNESS PACKAGE CSOPORTHOZ!  

A bejegyzés trackback címe:

https://totalpackage.blog.hu/api/trackback/id/tr7013837926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

img_4826.png

T O T A L P A C K A G E

A Total Package Ruttner Kata mindfulness life coach, szabadúszó újságíró, minőségi életmód blogja. Egy olyan csomag, amelyben egymás után gyűlnek azok a valóságos tapasztalások, melyek által az élet teljes lehet, amelyek által egyensúlyba kerülhetünk. Lassítsunk le együtt a mindennapos rohanásban!

K A P C S O L A T

totalpackage.email@gmail.com

süti beállítások módosítása